Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Marknadsutsikter och Placeringsförslag

Börsnoteringar

Bankens experter och samarbetspartners analyserar löpande marknaden för att du som kund ska få konkreta förslag på placeringar utifrån hur mycket risk du vill ta, hur länge du ska placera och hur aktiv du vill vara med dina placeringar.

Analyser och artiklar om sparande och placeringar

TidningI tidningen Aktiellt hittar du artiklar om placeringar och marknadens utveckling. Som kund får du tillgång till marknadsanalys med placeringsförslag. Du når Aktiellt via hemsidan, Internetbanken eller Mobilbanken.

Webbtidningen Aktiellt 

Marknadskommentarer i webb TV

Bärbar datorI Marknadsmagasinet gör några av bankens experter en djupdykning i aktuella händelser i omvärlden och hur de påverkar utvecklingen på finansmarknaderna. Programmet spelas in varannan vecka.

Marknadsmagasinet i Swedbank Direkt 

För dig som vill placera BEKVÄMT

Förstoringsglas

SNABBA förslag

Disclaimer

Informationen på denna sida är framställd av Hälsinglands Sparbank och Swedbank för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och skall betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Hälsinglands Sparbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden, bland annat sådana som nämns på denna sida, är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De medel som investeras i finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Hälsinglands Sparbank, Hudiksvall 2011. Adress: Hälsinglands Sparbank, Storgatan 28, 824 20 Hudiksvall
Swedbank, Stockholm 2013. Adress: Swedbank, Brunkebergstorg 8, 105 34 Stockholm
Stäng Skriv ut