Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta kontaktvägar eller ställ en fråga här!

Ställ din fråga här

Vill du veta var och hur vi gör skillnad?

Besök oss på Facebook!

Kontakta oss på Facebook

Telefonbank & ServiceCenter

0650-371 00

Support Internet- & Mobiltjänster

0771-97 75 12

Spärrservice

08-411 10 11

Skriv till oss

Kontaktformulär

Mobilbanken

En ansiktslyftning av vår app

2017-03-23

I april är planen att vi kommer att uppdatera vår app, vilket medför att en rejäl ansiktslyftning. Den kommer få en ny design, några nya funktioner, vissa funktioner kommer under en tid inaktiveras men framförallt hoppas vi att det blir enklare att hitta det du söker.

Säg hej till en bättre app

Under april månad kommer vi uppdatera appen Sparbanken. Det innebär en hel del förändringar så som en ny design, nya funktioner, borttagna funktioner vissa funktioner som tillfälligt flyttar in i en ny app och så vidare.
Vår främsta anledning är att du som kund enklare skall kunna navigera dig runt och hitta våra banktjänster. Vår förhoppning är dessutom att du kommer uppfatta vår uppdaterade Internetbank och app som mer lik varandra i både funktion och utseende.

Måste jag uppdatera appen?

Har du något val att inte uppdatera då du är nöjd med dagens app?
Både ja och nej. Om allt går som det ska kommer äldre versioner av vår app sluta att fungera någon gång i maj. Så vill du inte hoppa på tåget direkt bör du stänga av automatiska uppdateringar och kan lugnt använda befintlig app fram tills i maj.

Frågor

Vi kommer kontinuerligt uppdatera våra sidor om Mobilbanken här på vår hemsida men naturligtvis är du varmt välkommen att ringa ServiceCenter, Telefonbanken, Digital Support på 0650-371 00 eller komma in på något av våra kontor om du har några frågor eller behöver hjälp.

Mer information hittar du här

Stäng Skriv ut