Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies och hur du kan stänga av dem.

OK
Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta kontaktvägar eller ställ en fråga här!

Ställ din fråga här

Vill du veta var och hur vi gör skillnad?

Besök oss på Facebook!

Kontakta oss på Facebook

Telefonbank & ServiceCenter

0650-371 00

Support Internet- & Mobiltjänster

0771-97 75 12

Spärrservice

08-411 10 11

Skriv till oss

Kontaktformulär

Webbläsare

Mus och tangentbord

Vilken webbläsare ska du använda? Här nedan hittar du våra rekommendationer för PC och Mac.

Den snabba tekniska utvecklingen gör att vi ständigt möter nya utmaningar inom IT-säkerhet. Vi rekommenderar att du slår på automatisk uppdatering av din webbläsare samt att du använder senaste versionen av någon av följande:
  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Apple Safari
  • Microsoft Edge
Vårt arbete inom säkerhetsområdet pågår kontinuerligt och innefattar bland annat versionshantering av webbläsare och operativsystem. Detta kan innebära att vi upphör med att stödja en icke uppdaterad (äldre) version av din webbläsare. Du som kund kan minska risken för att drabbas av intrång eller andra typer av säkerhetshot genom att använda någon av de senaste webbläsarna. Detta för att de generellt sett är säkrast. Banken testar kontinuerligt de senaste versionerna av webbläsare. Vi kan dock inte garantera att de är testade och godkända direkt efter lansering.
Stäng Skriv ut