Hoppa till textinnehållet

Skaffa en sund och hållbar livsstil i år!

Skaffa en buffert för det oförutsedda

och en budget för det efterlängtade.

Med anledning av Coronaviruset

I rådande situation ser vi helst att du kontaktar oss digitalt via Internetbanken, mobilbanken eller ringer in till oss på 0650-371 00. Där kan du få hjälp med de flesta av dina ärenden.

 

Om du besöker oss ber vi dig hålla avstånd, vara nogrann med handhygienen och helst komma in ensam. Och om du har minsta lilla symptom ber vi dig stanna hemma.

 

Detta på grund av omtanke för dig och andra.

Elderly husband and wife using digital tablet at home

Sveriges nöjdaste bankkunder

Resultatet av årets stora kundnöjdhetsundersökning är här. Det är Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som undersökt bankbranschen och resultatet visar att Sparbankerna ligger i topp både för privat- och företagskunder.

 

Läs mer här

 

Är du inte redan kund i Hälsinglands Sparbank?

Bli kund - Privat

Bli kund - Företag

Sveriges nöjdaste bankkunder Sparbankerna

100 miljoner!

En viktig del i vår affärsidé är att vinsten ska stanna i bygden där vi verkar och finns. Därför delar vi varje år ut flera miljoner till föreningsliv, projekt och kultur.

 

Sedan år 2000 har vi gett tillbaka 100 miljoner!

Har du eller din förening också någon idé som ni skulle vilja förverkliga?  Vi delar ut av vår vinst till just sånt! - Tre gånger per år dessutom!

Räkna ditt bolån

Räkna ut hur mycket du kan låna och vad det kommer kosta.

så mycket kan du låna
3 månaders bolåneränta:
2,39%
1 år 2 år 3 år 4 år
1,79% 1,75% 1,64% 1,65%
Gäller från och med 2020-10-20

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Nyheter

2021-06-08 07:05

Webbinarium: Payment Talks - ISO 20022 update

Inom området betalningar dyker allt oftare termen ISO 20022 upp. Vid första anblick ser detta ut att bara vara en ny standard för bankintegration men ISO 20022 är betydligt mer än så. Det är en möjliggörare för mer harmoniserade och effektiva tjänster inom betalningar och Cash Management. 

2021-06-02 09:15

Swedbank Boindex kvartal 1 2021: Hushållens möjlighet att köpa bostad minskar i hela landet

Effekterna av den kraftiga prisuppgången på bostäder blir allt tydligare. Allt fler hushåll, oberoende av var de bor i landet, får svårare att köpa en bostad. Fortsätter prisuppgången i samma takt som nu kan allt fler hushåll med endast en inkomst behöva lägga mer än 30 procent av sin disponibla inkomst på boendet. Det visar Swedbanks Boindex för första kvartalet 2021.

  • 2021-05-19 08:45
  • 2021-05-04 08:00

Sparbanken grundades med syfte att bidra till ett ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Vårt förhållningssätt i dag är det ingen större skillnad på. Vi arbetar utifrån att sparbanken ska vara en öppen och engagerad medspelare som finns nära våra kunder. Vi tillhandahåller finansiella tjänster som gör nytta för människor och företag så att de kan utveckla sina ekonomier och göra goda affärer. På det sättet är vi en positiv kraft i samhället − nu och i framtiden!

Kort och gott en sparbank där alla vill vara kund och där vi tillsammans gör skillnad i de samhällen vi verkar och bor.