Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Hemförsäkringar

Med en bra hemförsäkring kan du och din familj känna er trygga. Ni får ett skydd för både ert hem och era saker vid till exempel brand eller inbrott. 

Bra saker med hemförsäkringarna

Anmäl skada

Har du drabbats av skada? Du kan välja om du vill anmäla din skada direkt på webben eller via telefon.

Skadenamälan flärp
 • För dig som bor i lägenhet - hyreslägenhet eller bostadsrätt - har vi hemförsäkringar med ett omfattande skydd och en enkel och smidig skadehantering. Du kan välja mellan HemBAS och HemPLUS. Med hemförsäkringarna skyddar du såväl ditt boende som dina ägodelar och kan även få ersättning för skada vid överfall.

  Hemförsäkring hyresrätt och bostadsrätt

 • För dig som bor i eget hus, oavsett om det är villa eller radhus, så har vi en villahemförsäkring som passar dig. Du kan välja mellan VillahemBAS och VillahemPLUS. Med dessa får du ersättning även vid stöld utanför hemmet. VillahemPLUS innehåller även en omfattande reseförsäkring.

  Hemförsäkring villa

 • Vår fritidshusförsäkring innebär en trygghet för dig som har fritidshus. Du kan välja mellan FritidshusBAS och FritidshusPLUS. Med dessa hemförsäkringar får du bland annat ersättning om du skulle drabbas av skadedjur eller hussvamp i bostaden. I FritidshusPLUS ingår även ett unikt allriskskydd.

  Hemförsäkring fritidshus

 • Genom våra hemförsäkringar får du ett utökat reseskydd vilket gör att du kan känna dig säker även på resan. Om olyckan skulle vara framme så gäller reseskyddet för såväl vård av sjukdom och olycksfall som inträffar under resan. Kontakta alltid vår larmcentral innan vård så att vi kan hjälpa dig till rätt vårdställe.

  Reseförsäkring