Hoppa till textinnehållet

Cash Management

Two focused people in a meeting.

Förenklat uttryckt handlar Cash Management om att ta betalt så fort som möjligt, behålla pengarna så länge som möjligt och under tiden förvalta dem så effektivt som möjligt. Eller ännu enklare uttryckt, att tjäna pengar på pengarna.

Våra tjänster

Vi erbjuder effektiva och rationella lösningar - allt ifrån enkla affärer till komplexa affärsupplägg och skräddarsydda anpassningar. Vi utgår från ert företags behov och förutsättningar, genomför noggranna kartläggningar och behovsanalyser för att kunna tillhandahålla rätt lösningar som passar ert företag.

P27 NPP

P27 Nordic Payments Platform är en ny betalningsinfrastruktur som på sikt kommer att arbeta med alla de nordiska valutorna och gör det möjligt att minska de hinder som finns idag när det gäller handel och annan finansiell interaktion mellan de nordiska länderna.

Extra rörelsekapital

Alla företag behöver till och från extra rörelsekapital för att öka likviditeten. Vi har olika typer av rörelsekrediter, bland annat kontokredit och fakturabelåning, som kan stötta upp under till exempel säsongsvariationer.

Business people looking at chart on a laptop.

Kontakta oss för att få hjälp - på det sätt du gillar bäst

Via bankkontor

Välkommen till ett av våra kontor så hjälper vi dig.

Via telefon

Ring in till vårt Kundcenter, vardagar mellan 8-17.

Via Digital Kundtjänst

Det går också bra att utföra ärendet helt på egen hand, via vår Digitala Kundtjänst.

Priser